Gruppen

Gruppen - Mary McCarthy | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mary McCarthy
DIMENSJON
4,10 MB
FILNAVN
Gruppen.pdf
ISBN
4199630188375

BESKRIVELSE

Åtte unge kvinner uteksamineres fra eksklusive Vassar College i 1930-tallets New York. De er ulike, men de er smarte, ambisiøse og de har bestemt seg for å gjøre alt det mødrene deres ikke gjorde: Få en karriere, gifte seg av kjærlighet, engasjere seg politisk og alltid være venner. Virkeligheten - mannens verden - møter dem med et brak. For de forventes å gifte seg med Den Rette. Og hvem er han? Gruppen gir en ramsalt beskrivelse av hvordan de åtte venninnene på ulikt vis tvinges som koner og mødre inn i små og ufrie liv. Gruppen utkom i 1963, solgte fem millioner eksemplarer og lå på New York Times¿ bestselgerliste i to år. Boken er like skarp, aktuell og underholdende i dag og det er ingen overdrivelse å kalle Gruppen for selve urkilden til skildringen av unge urbane kvinners strev med sex, relasjoner og karriere.

Ring oss på +47 95 19 49 55 Følg oss på facebook . Design: God strek - CMS: Publishpack ... Gumpen Gruppen forstår at våre aktiviteter nødvendigvis har en effekt på det lokale, regionale og globale miljøet.

Vår investeringsportefølje inneholder per i dag en rekke datter-, investerings- og underselskaper. Skip to content. NSEGruppen Pixoyo 2020-02-28T07:59:50+00:00.

RELATERTE BØKER