Fugledansen

Fugledansen - Ingvar Ambjørnsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingvar Ambjørnsen
DIMENSJON
7,94 MB
FILNAVN
Fugledansen.pdf
ISBN
3769902329048

BESKRIVELSE

Andre bok i serien om Elling. En intelligent, trist men samtidig morsom bok. I Fugledansen våkner Elling på psykiatrisk institusjon, på rom sammen med Kjell Bjarne. To underlige mennesker nærmer seg hverandre og et skjørt vennskap oppstår. I et tilbakeblikk møter vi også Elling og moren i et fortvilet forsøk på normal ferietilværelse i badebyen Benidorm.Ingvar Ambjørnsen mottok Brageprisen i 1995 for Fugledansen.

I et tilbakeblikk møter vi også ... Kjøp 'Fugledansen, roman' av Ingvar Ambjørnsen fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, CD, E-bok, Heftet | 9788202167271 Skapt av Ingvar Ambjørnsens i bøkene «Utsikt til paradiset» (1994), «Fugledansen» (1995), «Brødre i blodet» (1996) og «Elsk meg i morgen» (1999).

En intelligent, trist men samtidig morsom bok. I Fugledansen våkner Elling på psykiatrisk institusjon, på rom sammen med Kjell Bjarne.

RELATERTE BØKER