Faktaundersøkelse

Faktaundersøkelse - Ståle Einarsen, Harald Pedersen, Helge Hoel | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ståle Einarsen, Harald Pedersen, Helge Hoel
DIMENSJON
11,59 MB
FILNAVN
Faktaundersøkelse.pdf
ISBN
9772338748327

BESKRIVELSE

Faktaundersøkelse som metode er utviklet for arbeidsmiljøsaker der ansatte mener det har oppstått uheldige eller klanderverdige forhold, og der det varsles om eller leveres klage med påstander om for eksempel helsefarlig ledelse, mellommenneskelige konflikter, fryktkultur og mobbing og trakassering. Faktaundersøkelse inngår i det gjenopprettende perspektivet i arbeidsmiljøarbeidet og tilfredsstiller arbeidsmiljølovens krav, juridiske krav til god saksbehandling og viktige psykologiske perspektiver knyttet til blant annet rettferdighet. Forfatterne viser hvordan man praktisk gjennomfører faktaundersøkelser, hvilke systemer virksomhetene bør ha på dette området, og hvordan metoden kan bidra til å gjenopprette en forsvarlig og trygg arbeidssituasjon. Boka er aktuell for blant annet arbeidsgivere, HR- og personalmedarbeidere, konsulenter, bedriftshelsetjenester, arbeidstakere, verneombud, medlemmer av arbeidsmiljøutvalg og tillitsvalgte.

En av de som forfattet og skrev under på brevet i juni, Hans Otto Førland, føyer seg til instituttlederen sitt ønske om å tie angående situasjonen. Faktaundersøkelse er en metodikk som er utarbeidet av Arbeidsmiljøspesialistene, og anbefales av Arbeidstilsynet. Formål.

Formål. Formålet med faktaundersøkelse er å belyse fakta i en konkret sak best mulig, for å bidra til å kunne løse saken i virksomheten.

RELATERTE BØKER