Døden ga meg livet

Døden ga meg livet - Anita Moorjani | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anita Moorjani
DIMENSJON
9,18 MB
FILNAVN
Døden ga meg livet.pdf
ISBN
1200789518684

BESKRIVELSE

Anita Moorjanis personlige beretning om sin fireårige kamp mot lymfekreft som ender med organsvikt og koma før «gjenfødelse», er en sterk og forunderlig fortelling om sykdom og helbredelse, om døden, og om meningen med livet.Under nær døden-opplevelsen forstår hun verdien av sitt liv - hvorfor hun er på jorden - og samtidig og uunngåelig, for de to er forbundet, den faktiske årsaken til at hun ble syk. Da hun kommer til bevissthet igjen, har tilstanden hennes bedret seg i så stor grad, og fortsetter å gjøre det, at hun kan forlate sykehuset etter noen uker, uten spor av kreftceller i kroppen. Anita Moorjani trosset all medisinsk kunnskap og vendte tilbake fra dødens rom med en dyp forståelse av hvem vi er, hvorfor vi lever, at vi eier kraften til å helbrede oss selv - og at mirakler er mulig!Indiske Anita Moorjani hadde arbeidet i Hongkongs forretningsverden i mange år da hun fikk kreftdiagnosen i 2006. Nær døden-erfaringen og innsikten den ga henne i hva som styrer liv og helse, har endret henne for alltid. Boken er oversatt til rundt 20 språk.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Døden ga meg livet av Anita Moorjani Published on Jul 31, 2015 Anita Moorjanis personlige beretning om sin fireårige kamp mot lymfekreft som ender med organsvikt og koma før «gjenfødelse ... Kjøp Døden ga meg livet fra Bokklubber Å dø for å kunne leve Anita Moorjani lå i koma. I over fire år hadde hun kjempet mot den hissige kreftsykdommen.

Da hun kommer til bevissthet igjen, har tilstanden hennes bedret seg i så stor grad, og fortsetter å gjøre det, at hun kan forlate sykehuset etter noen uker, uten spor av kreftceller i kroppen. Kjøp 'Døden ga meg livet' av Anita Moorjani fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Heftet | 9788202421526 Pris: 328,-.

RELATERTE BØKER