Tilbake til villmarken

Tilbake til villmarken - Erin Hunter | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erin Hunter
DIMENSJON
10,30 MB
FILNAVN
Tilbake til villmarken.pdf
ISBN
3932830681876

BESKRIVELSE

I generasjoner har fire klaner med villkatter styrt skogen i henhold til eldgamle lover, fastsatt av deres mektige forfedre. Men gamle koder er truet. Tordenklanen er i stor fare og den onde Skyggeklanen vokser seg sterkere for hver dag. Edle krigere dør, noen av dem under mystiske omstendigheter. Midt i dette kaoset dukker den vanlige huskatten, Rødpus opp. Vil han overleve i villmarken? Kan han bli en modig kriger? KATTEKRIGERNE er en ny serie som har tatt "Harry Potter" fansen med storm. serien er utgitt i 30 land og solgt utrolig 10 millioner eksemplarer.

Dette er den første boken i kattekrigerne serien. Kattene har hver sin personlighet som gjør boka interessant å lese.

Tordenklanen er i stor fare og den onde Skyggeklanen vokser seg sterkere for hver dag. Les Tilbake til villmarken boken i PDF, ePUB, MOBI format på lesclefsdor2018seoul.org nettside. Denne boken er skrevet av forfatter Erin Hunter.

RELATERTE BØKER