Selvledelse

Selvledelse Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,27 MB
FILNAVN
Selvledelse.pdf
ISBN
7636969192253

BESKRIVELSE

En høyaktuell bok i dagens arbeidsliv. Den presenterer teorien bak selvledelse og forskning som viser at denne formen for ledelse har sammenheng med positive reaksjoner og gunstige effekter på både ledere, enkeltmedarbeidere og organisasjoner. Boken inneholder verktøy, øvelser og tips om hvordan du kan nyttiggjøre deg av selvledelse i egen arbeidshverdag. «Boken er et utmerket verktøy for egen utvikling og lederutvikling. Boken har et sterkt faglig grunnlag og bevisstgjør ledere om viktigheten av å filtrere bort uønsket og uviktig mas og ta regien i eget liv ved selvledelse. I dette arbeidet får leseren god hjelp av bokens mange praktiske øvelser.» Vuokko K. Hassel, HR direktør, Coop Norge SA konsernSelvledelse. Teori, forskning og praksis er skrevet av erfarne norske eksperter innenfor faget ledelse. Boken er velegnet for studenter på bachelor- og masternivå, vil passe for de fleste lederprogrammer og vil være nyttig for rådgivere og ledelseskonsulenter.Forskerforum på side 33(pdf, 2,33 MB)

- Vi har fått en stadig flatere struktur i arbeidslivet, og behovet for å lede seg selv har derfor blitt større. Flere har jobber i kunnskapsbedrifter med større grad av autonomi.

Min påstand er at de beste lederne har en solid grunnmur bestående av et knippe egenskaper, som er grunnleggende komponenter i selvledelse. Pris: 359,-. heftet, 2018.

RELATERTE BØKER