Mitt liv som økonom

Mitt liv som økonom - Agnar Sandmo | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Agnar Sandmo
DIMENSJON
5,33 MB
FILNAVN
Mitt liv som økonom.pdf
ISBN
5255337319870

BESKRIVELSE

På 1950-tallet var samfunnsøkonomi et lite fag i Norge. I dag legger det sterke føringer både for politikk og for måten vi betrakter oss selv på som fellesskap. En av de samfunnsøkonomene som har stått helt sentralt i denne utviklingen, er Agnar Sandmo, som har vært professor ved Norges Handelshøyskole siden 1971. I denne boken ser han tilbake på fagets og fagmiljøets historie gjennom et tidsrom som ikke bare var preget av en historisk enestående økonomisk vekst, men også av en stadig sterkere interesse for økonomi som sådan.Sandmos memoarer er imidlertid ikke bare en historie om fagets utvikling og betydning. De er også en beretning om oppvekst, studier og en bemerkelsesverdig internasjonal karriere – og de viser hvordan liv og arbeid er knyttet sammen til en vev av fruktbare møter, viktige vennskaper og offentlige verv. Slik blir dette en bok om alt det som kan forme et liv, og om hvordan dette livet har bidratt til å forme sine omgivelser.

Etter mange år og sterke oppfordringer laget Jon sitt eget stand-up show "Mitt liv som Jon", hvor han fortalte morsomme og av og til rørende små historier fra både privat- og scenelivet. Han gjorde stor lykke i både Norge og Sverige, med dette showet fra 2001. I Mitt liv som dront letar Helena von Zweigbergk ledtrådar i sådant hon tänkt, skrivit och gjort.

Bla i boka På 1950-tallet var samfunnsøkonomi et lite fag i Norge. I dag legger det sterke føringer både for politikk og for måten vi betrakter oss selv på som fellesskap.

RELATERTE BØKER