Mammasjokket

Mammasjokket - Helena Brodtkorb | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Helena Brodtkorb
DIMENSJON
3,92 MB
FILNAVN
Mammasjokket.pdf
ISBN
1750154854706

BESKRIVELSE

Klisjeen forteller om en barseltid på en rosa sky. Virkeligheten er ofte brutalt annerledes: kaotisk, søvnløs og overveldende. Førstegangsmor Helena Brodtkorb forteller humoristisk og usensurert om hvordan det er å få en baby uten bruksanvisning. I denne bånn ærlige teksten gir hun trøst og oppmuntring til alle småbarnsmødre som står skjelvende og usikre overfor dette som, ja da, er et mirakel, men som også kan være et sant mareritt. Hun avliver myter om alt man skal rekke i barseltiden, og forteller deg om alt utstyret du virkelig ikke trenger. I stedet maner hun til lave skuldre og et enda lavere ambisjonsnivå for å stå støtt gjennom det sjokket det er å bli mamma.

Nå ligger dokumentaren «Mammasjokket» ute på NRKs nettsider. Kjøp «Mammasjokket - trøst og oppmuntring for småbarnsmødre» til en god pris på ark.no. Bestill hjemlevering eller klikk&hent i din ARK-butikk. Mammasjokket Helena Brodtkorb (Innbundet) Tips en venn 259 kr Antall .

Foto: Foto: Crestock / Monkey Business. Knut Bjørheim.

RELATERTE BØKER