Drømmestrikk; Gustav & Berta

Drømmestrikk; Gustav & Berta - Mette Harbo, Gro Høines Baardsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mette Harbo, Gro Høines Baardsen
DIMENSJON
10,46 MB
FILNAVN
Drømmestrikk; Gustav & Berta.pdf
ISBN
9418341491460

BESKRIVELSE

Her får du alt av deilig, myk og varm strikk som babyen måtte trenge de første leveårene. Over 40 nye Gustav & Berta-oppskrifter på luer, jakker, bleiebukser, kjoler og mye mer til inspirasjon for alle som ønsker å strikke til de små hjerteknuserne. Alle design er av høy kvalitet, og plaggene har selvfølgelig god passform. «Vi ønsker å motivere og inspirere strikkere på alle nivåer med vakre farger, design og fine detaljer.»

Melering og et annerledes mønster gjør God som gull-teppe til et nydelig, slitesterkt og røft teppe som vil skille seg ut. Mønsteret er hentet fra vår nyeste strikkebok "Drømmestrikk" Kjøp Gustav & Berta fra Bokklubber Søtt, tøft og praktisk til barn.

Sammen driver de den populære bloggen Gustavogberta.blogspot.no. Velkommen til Drømmestrikk på Alti Futura. I 2.

RELATERTE BØKER