Dømt til døden i Kongo

Dømt til døden i Kongo - Fredrik Græsvik | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Fredrik Græsvik
DIMENSJON
5,54 MB
FILNAVN
Dømt til døden i Kongo.pdf
ISBN
6732046890526

BESKRIVELSE

17. mai 2017 kom Joshua French tilbake til Norge etter åtte år i fengsel i Kongo. Fredrik Græsvik har fulgt saken tett helt siden Tjostolv Moland og Joshua French ble arrestert, mistenkt for å ha myrdet sjåføren Abedi Kasongo i 2009. I denne boken forteller Græsvik hele den høydramatiske historien fra de to unge norske guttene tok seg over fra Uganda til Kongo, og frem til hjemkomsten til French. Vi leser om flukten i jungelen og de absurde rettssakene som endte med at begge ble dømt til døden. Græsvik fulgte rettssakene og besøkte dem flere ganger i fengselet, der Tjostolv Moland så tragisk tok sitt eget liv i 2013. Boka tar oss tett på de to hovedpersonene og kommer med nye, spennende opplysninger om spillet rundt løslatelsen.

Fredrik Græsvik har fulgt saken tett helt siden Tjostolv Moland og Joshua French ble arrestert, mistenkt ... Selv om mange blir dømt til døden i Kongo, blir dødsstraffer sjelden fullbyrdet. Det som ofte skjer, er at dødsdømte søker president Joseph Kabila om benådning, og at presidenten ikke svarer.

Det som ofte skjer, er at dødsdømte søker president Joseph Kabila om benådning, og at presidenten ikke svarer. Dermed blir heller ikke dødsstraffen fullbyrdet, og de dømte blir i stedet sittende på dødscelle på ubestemt tid. Joshua French «Dømt til døden» ...

RELATERTE BØKER