Carinas sunne kjøkken

Carinas sunne kjøkken - Carina Hultin Dahlmann | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Carina Hultin Dahlmann
DIMENSJON
8,94 MB
FILNAVN
Carinas sunne kjøkken.pdf
ISBN
8163729262077

BESKRIVELSE

Ønsker du et sunnere og friskere kosthold, men syns det er vanskelig å finne de gode oppskriftene? Eller kanskje du strever med å finne et kosthold som passer både deg og kroppen din? Carina Hultin Dahlmann tar nå steget videre fra juicing til matlaging. Hun har utdannet seg innenfor plantebasert matlaging, og ønsker å vise deg hvordan du kan kombinere ekte matglede med råvarer som styrker kroppen, demper betennelser, gir energi og slanker - men som også smaker godt. I boken vil du lære hvordan du enkelt kan få en «make-over» på kjøkkenet. Carina guider deg gjennom kunnskapen, prinsippene og råvarene man må ha for å kunne lage og spise god, sunn og næringsrik mat som styrker, slanker og gir energi. Alle oppskriftene i boken er frie for meieriprodukter, plantebaserte og frie for raffinerte råvarer. Samtidig er de lekre og smakfulle. Det som smaker og ser godt ut kan også være sunt. Over 80 oppskrifter på alt fra pizzabunner, hjemmelaget pasta og ketchup, til sunne desserter, cashewkrem og eggerstatninger. Et bonuskapittel med nye juice-oppskrifter basert på norske råvarer.

Instagram. Følg meg! Abonner på nye artikler.

Kyllingfilet med brokkolisalat. En deilig sunn brokkolisalat med knasende nøtter og søte tranebær er perfekt tilbehør til kylling.

RELATERTE BØKER