Vendela; alt jeg ikke har fortalt

Vendela; alt jeg ikke har fortalt - Vendela Kirsebom | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vendela Kirsebom
DIMENSJON
11,65 MB
FILNAVN
Vendela; alt jeg ikke har fortalt.pdf
ISBN
7722689421377

BESKRIVELSE

«Jeg er et resultat av plutselig kjærlighet. Forelskelse har alltid herjet i slekten min. Det er som om vår familie er disponert for å bli rammet av plutselig, omveltende og ofte helt ulogisk forelskelse.» For første gang forteller Vendela Kirsebom om syttitallsjenta fra Stockholm som mot alle odds klatret til toppen av moteverdenen og inn blant a-kjendisene i USA. Hun forteller om lange dager og ulønnet arbeid. Om millionkontrakter og utro menn, om gaffatape på brystene og bomber i postkassen. Om å spise middag i Det hvite hus og rømme fra et hotell pa Ibiza. Dette er også en varm historie om klassereiser og kulturforskjeller, om likestilling og småbarnsliv. Om å gi slipp på drømmen om kjernefamilien og finne røtter i et fremmed land. Og ikke minst er det en historie om kjærlighet. Den gode, vonde, altoppslukende og plutselige kjærligheten. Vendela Kirsebom (f. 1967) er modell, gründer og TV-personlighet. Hun har to døtre sammen med eksmannen, tidligere Venstre-politiker Olaf Thommessen, og bor i Oslo.

| Adlibris Vendela alt jeg ikke har fortalt. Vendela Kirsebom; Anne Gunn Halvorsen (Innledning) «Jeg er et resultat av plutselig kjærlighet.

Alt jeg ikke har fortalt». Hun er i disse dager aktuell med biografien «Alt jeg ikke har fortalt», der leseren får følge henne gjennom hennes snart 51 år på planeten. Det startet i Sverige og endte i Norge, med flere opphold på både øst- og vestkysten i USA. Vendela - alt jeg ikke har fortalt (BOK) Vendela Kirsebom.

RELATERTE BØKER