Turgleder i Vassfaret

Turgleder i Vassfaret - Tonny Ingvaldsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tonny Ingvaldsen
DIMENSJON
6,87 MB
FILNAVN
Turgleder i Vassfaret.pdf
ISBN
4448573265578

BESKRIVELSE

Boka foreslår 30 flotte turer i Vassfaret, mest på beina, men også noen på sykkel og noen med fiskestang. Turene tar deg ofte med til spesielle steder i Vassfaret, for eksempel et kulturminne, et bjørnehi, en boplass, et fløtningsanlegg, eller en spesiell topp. Hovedteksten består av en turbeskrivelse, sammen med historier og informasjon om kulturminner og natur. Du får gode kart og mye bakgrunns- og faktastoff.

Mest fotturer, men også turer med sykkel, ski, kano og fiskestang. Flere av turene tar deg med til spesielle steder i Vassfaret, som for eksempel til et kulturminne, et bjørnehi, en boplass, et fløtningsanlegg, eller en spesiell topp. Vassfaret (av «vassdrag») er eit område mellom Hedalen i Valdres, Hallingdal og Ringerike som er definert forskjellig av brukarar frå dei omkringliggande områda.

Turene tar deg ofte med til spesielle steder i Vassfaret, for ... Boka foreslår 30 flotte turer i Vassfaret, mest på beina, men også noen på sykkel og noen med fiskestang. Turene tar deg ofte med til spesielle steder i Vassfaret, for eksempel et kulturminne, et bjørnehi, en boplass, et fløtningsanlegg, eller en spesiell topp.

RELATERTE BØKER