Organisasjon og ledelse

Organisasjon og ledelse Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,13 MB
FILNAVN
Organisasjon og ledelse.pdf
ISBN
3843593221552

BESKRIVELSE

Kunnskapen om hvordan organisasjoner fungerer, og hva som skal til for å skape gode og effektive arbeidsplasser. Denne boken gir en grundig innføring i faget organisasjon og ledelse. Temaene i boken har det til felles at de alle belyser områder som har stor betydning for motivasjon, læring, utvikling, effektivitet og trivsel i arbeidslivet. Kunnskap om individet og den enkelte arbeidstaker finner du i del 1. Del 2 handler om grupper og samhandling individer imellom. Temaer på organisasjonsnivået er samlet i del 3, mens del 4 tar for seg viktige samfunnsmessige forhold og krav med betydning for organisasjoners virke. Boken er godt pedagogisk tilrettelagt med læringsmål, sjekklister i form av sammendrag, erfaringsspørsmål og diskusjonsoppgaver til alle kapitler. Finnes også som digital fagbok:

Relevante arbeidsoppgaver kan være innen; personal/HR-avdelinger, konsulent/saksbehandling, utrednings- og kartleggingsarbeid, mellomlederposisjoner, konsulentvirksomhet, undervisning, kommunikasjon m.m. Som leder har du sannsynligvis gjort deg verdifulle erfaringer innen organisasjon og ledelse. Dette masterstudiet gir deg anledning til å kombinere jobb med en lederutdanning slik at du får et faglig fundament som vil styrke dine forutsetninger for å lykkes som leder. Studieplan for masterprogram i organisasjon og ledelse studieåret 2020/2021 (pdf) Kursoversikt for studieåret 2020/2021 - viser hvilke kurs som går hhv.

Noen videreutdanninger er spesielt tilpasset ulike sektorer, og krever relevant kompetanse. Ledelse, organisasjon og vekst tilbyr tjenester innen blant annet, lederutvikling, teamutvikling, konflikthåndtering, coaching og terapi. LOV as ønsker å være et sted for viktige og meningsbærende samtaler som skaper muligheter og rom for bevisste handlinger. Organisasjon og ledelse Temaark organisasjon og ledelse.

RELATERTE BØKER