Midtlivskrisen

Midtlivskrisen - J.A. Hazeley, J.P. Morris | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
J.A. Hazeley, J.P. Morris
DIMENSJON
11,45 MB
FILNAVN
Midtlivskrisen.pdf
ISBN
1500746389762

BESKRIVELSE

Midtlivskrisen er noe vi alle må gjennom, med mindre vi slipper unna eller dør unge. Selv om en saftig midtlivskrise kan få mange til å ønske at de heller døde unge, finnes det mye trøst i andres håndtering av sine kriser. Den trøsten finner du i denne boken. Denne bokserien er spesiallaget for å hjelpe voksne mennesker med å hanskes med livet. Alle bøkene har store bokstaver, nøye utvalgte ord, lettfattelig samspill mellom tekst og bilder og bruk av gjentakelser og humor som pedagogisk virkemiddel. Det gjør bøkene godt egnet til å få voksne mennesker til å tenke at de klarer seg helt utmerket i livet sitt.

Familie, partnere eller venner kan hjelpe deg å håndtere den som den er: bare en annen fase, som tiden etter puberteten. Du kan også søke profesjonell hjelp. Midtlivskrisen handler også om å gjøre opp status i forhold til måloppnåelse omtrent halvveis i livet.

Av Tone Helene Oskarsen 1476 innlegg . Kultur + Publisert: 2.

RELATERTE BØKER