Hver dags visdom

Hver dags visdom - Edin Løvås | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Edin Løvås
DIMENSJON
11,35 MB
FILNAVN
Hver dags visdom.pdf
ISBN
4299501057939

BESKRIVELSE

Edin Løvås (d. 2014), tidligere pastor i Misjonsforbundet, var sentral i oppbyggingen av det tverrkirkelige Sandom Retreatsenter. Han fikk hedersbetegnelsen «Retreatbevegelsens far». Løvås har skrevet rekke hefter og bøker, deriblant «Hver dags visdom» som første gang ble utgitt i 2001. Boka inneholder en andakt for hver av årets 365 dager pluss de variable helligdagene. Andaktene knytter bibelord sammen med hverdagserfaringer. I 2020 er det 100 år siden Løvås ble født. Det er en glede for Luther Forlag å markere begivenheten med denne nye utgaven av Løvås' populære andaktsbok.

Løvås har skrevet rekke hefter og bøker, deriblant «Hver dags visdom» som første gang ble utgitt i 2001. Edin Løvås (d. 2014), tidligere pastor i Misjonsforbundet, var sentral i oppbyggingen av det tverrkirkelige Sandom Retreatsenter.

Løvås har skrevet rekke hefter og bøker, deriblant «Hver dags visdom» som første gang ble utgitt i 2001. Løvås har skrevet rekke hefter og bøker, deriblant Hver dags visdom som første gang ble utgitt i 2001. Boka inneholder en andakt for hver av årets 365 dager pluss de variable helligdagene.

RELATERTE BØKER