Design i praksis

Design i praksis - Per Farstad, Birgit Helene Jevnaker | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Farstad, Birgit Helene Jevnaker
DIMENSJON
4,24 MB
FILNAVN
Design i praksis.pdf
ISBN
4163965152965

BESKRIVELSE

Boken gir en innføring i arbeidsmåter og innganger til samarbeid og ledelse for design, innovasjon og kreative prosesser. Den gir også praktiske tips, verktøy og metoder. Boken er skrevet for studenter innen området og for prosjektledere, designledere og innovatører. Har litteraturliste og register.

Den gir også praktiske tips,.. Kjøp Design i praksis fra Tanum Boken gir en innføring i arbeidsmåter og innganger til samarbeid og ledelse for design, innovasjon og kreative prosesser. Den gir også praktiske tips, verktøy og metoder.

Ved å bruke forskningsbasert kunnskap, erfaringer fra praksis og pasientens kunnskap og behov bedrer vi kvaliteten på tjenestene våre. Praksis A har mottatt Bærum kommunes arkitekturpris for Dobbeltbolig i Lommedalen i 2016 (samarbeid med Tintin motor), og ble nominert til Oslo bys arkitekturpris for Hus på Hellerud i 2015. Anna Røtnes (1976) ble uteksaminert som sivilarkitekt fra Arkitektur- og design-høgskolen i Oslo (AHO) i 2002. HVL: Design Thinking i praksis - prototyping og anvendelser; Kompetanse.

RELATERTE BØKER