Allergisk; små helter i en verden full av farer

Allergisk; små helter i en verden full av farer - Sarah R. Herlofsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sarah R. Herlofsen
DIMENSJON
4,75 MB
FILNAVN
Allergisk; små helter i en verden full av farer.pdf
ISBN
5000416404100

BESKRIVELSE

Barn er opptatt av å passe inn og være som alle andre, og selv om halvparten av befolkningen får en allergisk reaksjon i løpet av livet, er det ikke noe morsomt å være den ene jenta eller gutten i klassen som ikke kan gjøre det samme som de andre barna. Som ikke kan spise den samme maten eller bli med hjem til venner med dyr. Eller som har eksem eller andre synlige allergiske reaksjoner.I denne boka ufarliggjør lege Sarah Herlofsen allergi i tillegg til å gi svar på spørsmål som:- Hvordan fungerer kroppen? Hva er en celle? - Hva er forskjell mellom allergi og sykdom? - Hvorfor kan jeg ikke kose med nabokatten? - Hvorfor kan ikke du spise sjokoladekake? Hun tar også opp vanskelige temaer som skam og urettferdighet knyttet til allergi.

Bildene til bloggen er en kombinasjon av fri tilgjenglige bilder fra Pixabay, Freepik og Canvas og sitater fra ordtak.no. Vi har tilbud på signerte utgaver av "Hva er egentlig kreft?" og "Allergisk" som kan bestilles direkte her i ... Allergisk (Innbundet) små helter i en verden full av farer Forfatter: Sarah R.

Det er fullt mulig å få en epidural-/spinalbedøvelse selv om man har tatovert nedre del av ... En feil i BRCA-genet, på folkemunne kalt Rogalandsgenet, er en del av hennes virkelighet. Konsekvensen er en dramatisk økning i faren for kreft i eggstokker og bryst.

RELATERTE BØKER