SpagettiMonsterets evangelium

SpagettiMonsterets evangelium - Bobby Henderson | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bobby Henderson
DIMENSJON
5,52 MB
FILNAVN
SpagettiMonsterets evangelium.pdf
ISBN
6791462924232

BESKRIVELSE

SpagettiMonsterets evangelium er en ellevill bok om universets tilblivelse. Bobby Henderson står frem som profet for den beste trosretningen noensinne: Pastafarianismen. Ifølge dens uimotståelige budskap er "mannen bak skaperverket" et enormt flygende monster av spagetti og kjøttboller. Det skapte universet for omtrent 4000 år siden etter å ha drukket tett fra en himmelsk vulkan av øl. Pastafarianismens store styrke er at dens lære ikke kan bevises. Verden blir derfor full av tegn på Den hellige Nudels omtanke og kjærlighet. Omsider legges sporene etter hans skjulte plan frem, og nye sammenhenger avdekkes der du minst venter det. Alt tyder på at både pasta og piratene har spilt en langt viktigere rolle i verdenshistorien enn tidligere har antatt. Da boken kom ut i USA, raste kristenfundamentalistene. Så mye ståhei ble det at den arbeidsledige fysikeren Henderson i dag jobber som profet på heltid. Hans budskap er like enkelt som det er aktuelt: Les SpagettiMonsterets evangelium og bli pastafarianer!

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788202259815 SpagettiMonsterets evangelium er en ellevill bok om universets tilblivelse. Bobby Henderson står frem som profet for den beste trosretningen noensinne: Pastafarianismen.

Ifølge dens uimotståelige budskap er 'mannen bak skaperverket' et enormt flygende monster av spagetti og kjøttboller. SpagettiMonsterets evangelium er en ellevill bok om universets tilblivelse. Bobby Henderson står frem som profet for den beste trosretningen noensinne: Pastafarianismen.

RELATERTE BØKER