Skikket for yrket?

Skikket for yrket? Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,83 MB
FILNAVN
Skikket for yrket?.pdf
ISBN
8750463477989

BESKRIVELSE

«Skikket for yrket?» er en håndbok som gir innsyn i hva skikkethetsvurdering er, hvordan sakene behandles, og hva som er viktig i slike prosesser. Yrkeslivet er ofte komplekst og krever kyndige ansatte. Alle studenter som skal bli helsepersonell, sosialarbeidere eller pedagoger må, i tillegg til å ha nådd læringsmålene for utdanningen og bestått de faglige kravene, være skikket for sitt framtidige yrke. De aller fleste studentene kvalifiserer seg gjennom studiene, hvor de får bred kompetanse og erfaring. Likevel hender det noen studenter framviser sider underveis i studiene som skaper tvil om hvorvidt det er forsvarlig at de møter pasienter, klienter, brukere, barn og unge i praksisperioder eller i senere yrkesrolle. Denne boka gir råd og eksempler til bruk i situasjoner der manglende skikkethet skal vurderes.Kari Kildahl, Institusjonsansvarlig for skikkethetsvurdering ved OsloMet, har med seg følgende bidragsytere: Connie Goul (UiA), Arve Hepsø (tidl. NTNU), Anne-Grethe Naustdal (HVL), Jørgen Sundby (UiT), Mariann Iren Vigdal (HVL) og Marius Stene Fuglum (OsloMet).

Yrkeslivet er ofte komplekst og krever kyndige ansatte. Alle studenter som skal bli helsepersonell, sosialarbeidere eller pedagoger må, i tillegg til å ha nådd læringsmålene for utdanningen og bestått de faglige kravene, være skikket for ... I en rekke lærer- og helse- og sosialfagutdanninger blir studentenes skikkethet vurdert.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788215032436 Basert på min egen erfaring fra å melde tvil om studenter er skikket, veiledning av studenter som har vært under skikkethetsvurdering og som institusjonsansvarlig for skikkethetsvurdering, vil jeg motsette meg beskrivelsen av at det er en mengde studenter som ikke er skikket til å utføre yrket, slik det gis inntrykk av i kronikken til studentene og intervjuet med Kari Kildahl. § 6. Når det skal vurderes om studentene er skikket for yrket som befal eller offiser.

RELATERTE BØKER