Ørnulf Opdahl

Ørnulf Opdahl - Gunnar Danbolt, Tove Lande | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunnar Danbolt, Tove Lande
DIMENSJON
11,22 MB
FILNAVN
Ørnulf Opdahl.pdf
ISBN
4569574684582

BESKRIVELSE

Kunstneren Ørnulf Opdahl er personlig i sitt motivvalg og maleriene frembringer ekko av det inderlig opplevde i mange av oss. Hans virtuose tekniske og estetiske kvaliteter kan beskrives, forklares og beundres, men det er malerienes oversanselige atmosfære og erindringen av noe menneskelig opplevd, som treffer oss. Slike erfaringer er det betraktelig vanskeligere å forklare. Men vi ser effekten av kunstnerens evne til umiddelbar gjenkjennelse hos publikum i at han i dag er en av Norges mest folkekjære.

Med en solid faglig bakgrunn debuterte han med en separatutstilling i Oslo Kunstforening i 1966. Allerede fire år tidligere ... Ørnulf Opdahl.

Vi gjør vårt ytterste for å gjengi bildene mest mulig korrekt, men gjør oppmerksom på at enkelte bilder kan variere noe i farger fra skjerm til skjerm. Ørnulf Opdahl - Out Skerries kr 16.000,00 ink. mva.

RELATERTE BØKER