Nå stikker jeg!

Nå stikker jeg! - Hans-Peter Kerkeling | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans-Peter Kerkeling
DIMENSJON
9,76 MB
FILNAVN
Nå stikker jeg!.pdf
ISBN
5214448999049

BESKRIVELSE

En av de største boksuksessene i Europa noensinne. «Jeg kom meg opp fra sofaen en dag, etter en Pepsi Max og en pose potetgull, og begynte å gå.» Hape var en overvektig, overarbeidet sofagris. Etter knallsuksess som komiker strevde han med å finne mening i hverdagen. Han stakk fra alt det kjente og hjemmekjære og la ut på en spirituell oppdagelsesferd. Denne boken gir deg en reise full av humor, dype refleksjoner og spennende menneskemøter. Etter 600 km til fots fant Hape en dyp og indre fred som endret livet hans for alltid. Boken vil ha enorm betydning for hvordan du lever livet ditt videre. Over fem millioner lesere har fått livene sine endret etter å ha lest boken.Skrevet av kontinentets kanskje morsomste mann. 100 uker på toppen av bestselgerlistene.Oversatt til nærmere 20 språk.

Av Ksenia & Anjem, Juli 9, 2008 i Anonymforum - Skravle ... På vår hjemmeside fondueoost.nl finner du boken Nå stikker jeg! og andre bøker av forfatteren Hans-Peter Kerkeling. - Jeg stikker ikke av.

09 ... Insekter som stikker mennesker Arne C. Nilssen Om sommeren er det mange insekter som stikker oss.

RELATERTE BØKER