Mat og medisin : lærebok i generell og klinisk ernæring

Mat og medisin : lærebok i generell og klinisk ernæring Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,21 MB
FILNAVN
Mat og medisin : lærebok i generell og klinisk ernæring.pdf
ISBN
8141941146713

BESKRIVELSE

Mat og medisin – Lærebok i generell og klinisk medisin gir oppdatert kunnskap om sammenhengen mellom kosthold, ernæring og helse. Riktig sammensatt ernæring er avgjørende for menneskets vekst, utvikling og trivsel og en viktig faktor for å forebygge sykdom. I boken er det lagt vekt på å forklare mekanismer for hvordan næringsstoffer utøver sine biologiske effekter. Matens betydning for forebygging av sykdom har en viktig plass i moderne medisin.Boken er skrevet for studenter innen ernæring, medisin, tannmedisin, idrett, fysioterapi og sykepleie.

Nes M, Müller H, Pedersen JI: Ernæringslære, 1998. Landsforeningen for Kosthold og Helse.

utgave, 2012 Forebygging, utredning og behandling av overvekt og fedme hos voksne , Nasjonale retningslinjer for primærhelsetjenesten, Helsedirektoratet, 2011, IS-1735 Mat og medisin (Innbundet) av forfatter Rune Blomhoff. Anmeldelser - Drevon, CA Blomhoff, R Bjørneboe, G-EAa Mat og medisin Nordisk lærebok i generell og klinisk ernæring.

RELATERTE BØKER