Kampen om racerbilenes blå bånd

Kampen om racerbilenes blå bånd - Jean Graton | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jean Graton
DIMENSJON
9,72 MB
FILNAVN
Kampen om racerbilenes blå bånd.pdf
ISBN
5692487145420

BESKRIVELSE

I Tempo bok 5 er vi endelig tilbake til pangstarten - nemlig med Mark Breton-historien det hele begynte med. For «Kampen om racerbilenes blå bånd» var åpningsserien i første Tempo, det som var gratis prøvenummer i 1966. Dette var også den første hele albumhistorien den kanadiske motorsport-entusiasten Jean Graton skrev og tegnet om bilførerhelten sin. Det er her franske Breton treffer amerikaneren Steve Warson for første gang. For å holde «første gang»-tråden i denne Tempo utgivelsen er også den aller første Mark Breton historien Jean Graton overhodet laget med. «Eplet faller ikke langt fra stammen» kan sies å være selve forhistorien. Her får vi vite hvordan Mark Breton kom på banen, bokstavelig talt. Denne korthistorien er aldri blitt publisert på norsk tidligere. På toppen av det hele inneholder dette albumet den aller første Rødskjegg-historien, «Havets skrekk», som gikk i norsk Tempo i 1975. Rødskjegg var et piratepos som bidro til å befeste Tempos legendestatus i siste halvdel av magasinets levetid.

Fra toppen af skibet vajede Atlantens blå bånd som tegn på at skibet var indehaver af hastighedsrekorden over Atlanten. Album Tempo nr 5: Kampen om racerbilens blå bånd Varenr. 51361.

Vi spillte dette i min barndom (for 30 år siden). Vi har aldri hatt reglene men vi spillte med noen regler som jeg husker sånn nogenlunde men det er mulig at vi ikke spillte med de opprinnelige reglene.

RELATERTE BØKER