Hver dag vi lever

Hver dag vi lever - Anneli Ulriksen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anneli Ulriksen
DIMENSJON
11,65 MB
FILNAVN
Hver dag vi lever.pdf
ISBN
8979741809111

BESKRIVELSE

Hver dag vi lever er en bok med små visdomsord, sannheter og tanker. På slitsomme dager er dette en god bok å ha i bakhånd. Forfatteren formidler blant annet budskapet om hvor viktig det er å finne lykke, sin egen lykke, og akseptere den for hva den er. Vit at du alltid er god nok slik du er, for den du er, er ingen annen.

Vi kombinerer helse og service og ønsker å tilby våre beboere et godt liv - hver dag.Vi tar utgangspunkt i deg som enkeltindivid og vil i samarbeid med deg og dine nærmeste arbeide for at du får et best mulig omsorgstilbud, på dine egne premisser. Den nye kvinnebevegelsen sa: «Vi vil leve hver dag!» Det kan høres ut som om vi var mer lettsindige og flagrende enn de alvorlige og målbevisste pionerene som kjempet fram 8-timers-dagen. Og kanskje var vi det.

Publisert mandag 08. juni 2020 - 08:01. - For det første lever vi i et hektisk samfunn, hvor man skal prestere på alle mulige områder.

RELATERTE BØKER