Hulemannen

Hulemannen - Jørn Lier Horst | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jørn Lier Horst
DIMENSJON
3,61 MB
FILNAVN
Hulemannen.pdf
ISBN
8645429908202

BESKRIVELSE

Dette er den niende boken om William Wisting. Denne gangen kommer døden til Wistings eget nabolag.Tre hus bortenfor William Wistings hjem har en mann sittet død foran et flimrende tv-apparat i fire måneder. Ingenting tyder på at det ligger noe kriminelt bak Viggo Hansens dødsfall. Han var et menneske som ikke ble sett, selv om han levde midt blant andre. Dødsfallet får ingen overskrifter i avisene, men noe ved saken vekker nysgjerrigheten hos Wistings journalistdatter Line. Hun vil lage et berørende portrett av et helt ukjent menneske.Snart får politiet melding om et nytt dødsfall. En mann blir funnet på et hogstfelt, og han bærer preg av å ha ligget lenge. Et oppsiktsvekkende funn på den døde blir innledningen til en av de største menneskejaktene i norsk kriminalhistorie.Jørn Lier Horsts forrige roman Jakthundene ble kåret til beste norske og beste nordiske krimroman.«Jørn Lier Horst viser at han er blant landets aller fremste krimforfattere.»Torbjørn Ekelund, Dagbladet«Horst er blitt en ringrev av en spenningssnekker som holder «who dunnit»-intensiteten oppe fra start til mål.»Pål Gerhard Olsen, Aftenposten«Hulemannen er en bok som kommer til å markere seg sterkt i årets bokhøst.»Kjell Moe, KulturspeiletJørn Lier Horsts hjemmesideOm Jørn Lier Horst på wikipedia

Jakten på kaptein Kroghs gull Jørn Lier Horst Et helt nytt konsept fra Detektivbyrå nr. 2-universet, hvor leseren selv får ta del i ... Luktproblemene er så store på sykehjemmet der den såkalte hulemannen bor, at Oslo kommune vil flytte 60-åringen til et smittevernrom på et annet sykehjem. Etter å ha fulgt med og lest noen bøker av Stavernforfatter og politimann Jørn Lier Horst, ventet jeg med spenning på hans siste; Hulemannen.Jeg var også på lanseringen i Stavern sist onsdag, noe som bare trigget spenningen enda mer.

Filmen følger livet til Sverre Nøkling som med gamle treski på beina beveger seg fra snøhule til snøhule. Hulene isolerer godt og beskytter ham mot kulden og snøstormen utenfor, og han har utviklet egne og morsomme løsninger på å overleve i de barske ... Hulemannen var ikke like intens som Jakthundene som ble utgitt i fjor og som han vant Rivertonprisen for, men spenningsnivået var veldig nære til å være på samme nivå.

RELATERTE BØKER