Eremittkrepsene

Eremittkrepsene - Anne B. Ragde | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne B. Ragde
DIMENSJON
12,71 MB
FILNAVN
Eremittkrepsene.pdf
ISBN
3411048091226

BESKRIVELSE

Andre bok i serien om familien Neshov. Anna, matriarken på Neshov er død. I en alder av syvogtredve har sønnedatteren Torunn blitt odelsjente til den forfalne gården og fått en ny familie å forholde seg til. Etter farmorens begravelse blir Torunn værende på gården for å hjelpe faren Tor med driften og ta seg av farfaren. De trenger henne der, men hva trenger hun selv? I Oslo venter livet hun har bygd opp - veterinærklinikken og hundekjøreren Christer. Den nøysomme begravelsesagenten Margido, den mellomste av Neshov-brødrene, slites mellom gudstro og tvil og en pågående enkefrue. Den yngste broren, Erlend, en velrenommert vindusdekoratør bosatt i København med journalisten Krumme, står også foran viktige livsvalg. I Eremittkrepsene blir livet snudd på hodet for de personene vi ble kjent med i Berlinerpoplene. Er blodsbånd og vilje tilstrekkelig til å samle slektninger som nesten ikke kjenner hverandre?

Ragdes oppfølger til Berlinerpoplene heter Eremittkrepsene og ble utgitt høsten 2005. Berlinerpoplene gjorde en stormende suksess i Norge, og Eremittkrepsene klarte fint å leve opp til suksessen til moderromanen. Eremittkrepsene tar opp ganske vanskelige forhold i livet.

I en alder av syvogtredve har sønnedatteren Torunn blitt odelsjente til den forfalne gården og fått en ny familie å forholde seg til. Etter ... Eremittkrepsene.

RELATERTE BØKER