En lykkens dag

En lykkens dag - Camron Wright | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Camron Wright
DIMENSJON
5,98 MB
FILNAVN
En lykkens dag.pdf
ISBN
2569086010620

BESKRIVELSE

For Ki Lim og Sang Ly er hver dag en kamp for å overleve. De bor på Stung Meanchey, den største kommunale søppelfyllingen i Kambodsja, og livnærer seg ved å plukke søppel som kan selges videre.Som om ikke livet var vanskelig nok, må de også bekymre seg for sitt kronisk syke barn, Nisay, og utgiftene til dyr medisin som ikke virker.Når det ser som mørkest ut, oppdager Sang Ly at den gretne kvinnen som kommer og krever inn husleia har en stor hemmelighet. Hemmeligheten setter i gang en bølge av hendelser som vil endre livet til alle som blir truffet av den.En bok for alle som likte Kunsten å høre hjerteslag "Denne boken skinner."Publishers Weekly"En vakkert fortalt historie om hvor mye mennesker er i stand til å holde ut, og hvor viktig det er å stå opp for sin rett." Booklist.

Kjøp boken En lykkens dag av Camron Wright (ISBN 9788202581107) hos Adlibris.com. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Kjøp En lykkens dag fra Bokklubber Fylt med livsvisdom og varme Vi skal til Kambodsja, til hovedstaden Phnom Penh og til det som er landets største søppelplass, Stung Meanchey.

I går var endelig filmen Frost 2 mulig å leie digitalt. (Sånt skjønner jeg meg svært lite på.- Digitalisert leie av film altså.) I Kjøp 'En lykkens dag' av Camron Wright fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER