Dikt (Krypskyttarloven. Skamtalen Graceland. Siriboka. Til kjærlighetens pris)

Dikt (Krypskyttarloven. Skamtalen Graceland. Siriboka. Til kjærlighetens pris) - Ingrid Storholmen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingrid Storholmen
DIMENSJON
6,74 MB
FILNAVN
Dikt (Krypskyttarloven. Skamtalen Graceland. Siriboka. Til kjærlighetens pris).pdf
ISBN
1393663340503

BESKRIVELSE

"Krypskyttarloven" (2001) tegner et intenst og ransakende portrett av det ambivalente forholdet mellom foreldre og et voksent barn. "Skamtalen, Graceland" (2005) er en annerledes diktsamling - et opprør mot og en avvisning av tradisjonelle poetiske konstruksjoner, det er en diktbok som skader og skaper i samme bevegelse. I "Siriboka" (2007) tar forfatteren utgangspunkt i en av sine formødre, Siri Olsdatter, som levde på en husmannsplass i Verdal på 1800-tallet. Det skrivende jeget reflekterer over forholdet mellom tekst og slekt ¿ de som har vært, de som er og de som skal komme. "Til kjærlighetens pris" (2011) består av to tekster som løper parallelt: En samling kjærlighetsdikt og en transkribert samtale om en reise til Orfeushulen i Rodopefjellene.

Skamtalen, Graceland (2005) er en annerledes diktsamling - et opprør mot og en avvisning av tradisjonelle poetiske konstruksjoner, det er en diktbok som skader og skaper i samme bevegelse. I Siriboka (2007) tar forfatteren utgangspunkt i en av sine formødre, Siri ... Hennes neste diktsamlinger er "Siriboka" (2007) og "Til kjærlighetens pris" (2011).

Bøkene er utgitt på Aschehoug forlag. Sirispelet, en form for mediterende monolog, kom i 2006.I 2007 ga hun ut diktsamlingen Siriboka, også denne ... Hun har også skrevet "Sirispelet", en slags mediterende monolog.

RELATERTE BØKER