Og når det blir lyst blir det helt fantastisk

Og når det blir lyst blir det helt fantastisk - Kristin Berget | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristin Berget
DIMENSJON
12,4 MB
FILNAVN
Og når det blir lyst blir det helt fantastisk.pdf
ISBN
1025808178206

BESKRIVELSE

Tidligere har Berget undersøkt et enkelt individs opplevelse av å ikke finne seg til rette i kategoriene det er henvist til. I den nye samlingen inngår det i et intimt kollektiv, plassert i ustabile landskap av åkre og hav, og årstider som forskyves. Menneskelivet er lite og sårbart. Verden er ulike konfliktområder, eller utsikten fra fyrvinduet. Og som alltid hos denne poeten gjøres det opp et bål.NOMINERT TIL BRAGEPRISEN 2017"Og når det blir lyst blir det helt fantastisk er frå utsida sett ei heller lågmælt diktsamling som knyter natur, jord, økologi og identitet saman i ein presis og knapp, men likevel melodisk og vakker poesi."Bragejuryen 2017

NOMINERT TIL BRAGEPRISEN 2017"Og når det blir lyst blir det helt fantastisk er frå utsida sett ei heller lågmælt diktsamling som knyter natur, jord, økologi og identitet saman i ein presis og knapp, men likevel melodisk og vakker poesi." Kjøp og når det blir lyst blir det helt fantastisk fra Norske serier Tidligere har Berget undersøkt et enkelt individs opplevelse av å ikke finne seg til rette i kategoriene det er henvist til. I den nye samlingen inngår det i et intimt kollektiv, plassert i ustabile landskap av åkre og hav, og årstider som forskyves. Og når det blir lyst blir det helt fantastisk Kristin Berget Tidligere har Berget undersøkt et enkelt individs opplevelse av å ikke finne seg til rette i kategoriene det er henvist til. Og som alltid hos denne poeten gjøres det opp et bål.

Nedenfor kan du lese åpningen av Kristin Bergets siste diktsamling og når det blir lyst blir det helt fantastisk , som kom tidligere i høst på Cappelen Damm. Og som alltid hos denne poeten gjøres det opp et bål. NOMINERT TIL BRAGEPRISEN 2017"Og når det blir lyst blir det helt fantastisk er frå utsida sett ei heller lågmælt diktsamling som knyter natur, jord, økologi og identitet saman i ein presis og knapp, men likevel melodisk og vakker poesi." Kjøp og når det blir lyst blir det helt fantastisk fra Bokklubber Tidligere har Berget undersøkt et enkelt individs opplevelse av å ikke finne seg til rette i kategoriene det er henvist til.

RELATERTE BØKER