Fjellbygd eller feriefjell?

Fjellbygd eller feriefjell? En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,38 MB
FILNAVN
Fjellbygd eller feriefjell?.pdf
ISBN
4402102742838

BESKRIVELSE

Fjellkommunene i Norge står overfor store befolknings- og næringsmessige utfordringer, samtidig som de forvalter betydelige samfunnsverdier i form av naturressurser og rekreasjonsområder. Denne boka gir kunnskapsbaserte innspill til debatten om utvikling i fjellområdene, med vekt på næringsutvikling, planlegging og forvaltning og samspillet mellom bruk og vern. Fjellbygd eller feriefjell? er skrevet for studenter og forelesere, forskere, konsulenter og ansatte i offentlig forvaltning samt for politikere og andre samfunnsinteresserte.

Fjellbygd eller feriefjell?, Fagbokforlaget, 2015. Som det fremgår av forskernes arbeid - samlet og dokumentert i boken "Fjellbygd eller feriefjell" (Skjeggedal / Overvåg, Fagbokforlaget 2015) er Fjellbygdenes utfordringer vesensforskjellige fra kyst- og Nord-Norge-kommunene. PDF | Reviewed: Fjellbygd eller feriefjell? [Inhabited or Recreational Mountains?] Edited by Terje Skjeggedal and Kjell Overvåg. Bergen, Norway:...

Da Fjellplanteamet (Sømme et al., 1965) gjennomførte sitt ... Fjellbygd eller feriefjell? er skrevet for studenter og forelesere, forskere, konsulenter og ansatte i offentlig forvaltning samt for politikere og andre samfunnsinteresserte. Format.

RELATERTE BØKER