Dronningens hemmelighet; Sagaen om Eyvind Bolt del 5

Dronningens hemmelighet; Sagaen om Eyvind Bolt del 5 - Willy Ustad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Willy Ustad
DIMENSJON
12,31 MB
FILNAVN
Dronningens hemmelighet; Sagaen om Eyvind Bolt del 5.pdf
ISBN
8759319355134

BESKRIVELSE

Eyvind kjenner ikke Gunnhild igjen når hun kommer til Verran og redder bygda fra bråk og konflikt. Selvsikkert tar hun ledelsen og styrker sin makt.Eyvind vet ikke om han kan stole på henne, men etter en brann i bygda, lar han seg likevel lokke med.Hun fører ham vekk fra de andre, og med ett står Eyvind ansikt til ansikt med den skruppelløse leiemorderen Skarphedin.

De aller beste bøkene. Bokklubben for deg som liker å lese - enten det er for å underholdes eller for å følge med i det litterære landskapet. Dronningens hemmelighet.

Hun fører ham vekk fra de andre, og med ett står Eyvind ansikt til ansikt med den skruppelløse leiemorderen Skarphedin. Kjøp Dronningens hemmelighet fra Bokklubber Eyvind kjenner ikke Gunnhild igjen når hun kommer til Verran og redder bygda fra bråk og konflikt. Selvsikkert tar hun ledelsen og styrker sin makt.

RELATERTE BØKER