Damekoret

Damekoret - Jennifer Ryan | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jennifer Ryan
DIMENSJON
11,6 MB
FILNAVN
Damekoret.pdf
ISBN
6756817510802

BESKRIVELSE

En inspirerende og hjertevarm fortelling om sangglede, vennskap og pågangsmot. Da mennene i Chilbury sendes til fronten en etter en, ser presten seg nødt til å legge ned kirkekoret - men dette nekter byens kvinner å akseptere. Koret er jo nettopp det de trenger nå. De vil samles, synge og støtte hverandre i sorg og glede. Medlemmene i Chilbury damekor er svært forskjellige, men forenes gjennom koret i en tid der konvensjoner settes til side og kvinnene får nye muligheter til å ta for seg av livet.

Hver onsdag fra kl. 19.00 til 21.30 øver vi på Sangens Hus, Voldsdalsberga i Ålesund.

Navnet Embla stammer fra norrøn mytologi, der Embla er den første kvinnen på jorden. Hun er assosiert med ... Kunne du tenke deg å være med i Embla? Embla er sammensatt med fokus på klangen, og har prøvesang før opptak.

RELATERTE BØKER