Damekoret

Damekoret - Jennifer Ryan | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jennifer Ryan
DIMENSJON
9,85 MB
FILNAVN
Damekoret.pdf
ISBN
8450569876235

BESKRIVELSE

En inspirerende og hjertevarm fortelling om sangglede, vennskap og pågangsmot. Da mennene i Chilbury sendes til fronten en etter en, ser presten seg nødt til å legge ned kirkekoret - men dette nekter byens kvinner å akseptere. Koret er jo nettopp det de trenger nå. De vil samles, synge og støtte hverandre i sorg og glede. Medlemmene i Chilbury damekor er svært forskjellige, men forenes gjennom koret i en tid der konvensjoner settes til side og kvinnene får nye muligheter til å ta for seg av livet.

LYST er eit damekor frå Ørsta med ca. 25 medlemar i alderen 20-50+ år.

Vår pris 179 ... Startdato Tittel Arrangør Sted; 24.03.2019 12:00: Årsmøte: NK Vestoppland: Bjørnen Kro, Odnes Proff.no gir deg bedriftsinformasjon om Drammensjentene - Damekoret Samvirke. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Vi har fått mange nye medlemmer og teller nå 7-8 sangere på hver stemmegruppe.

RELATERTE BØKER