Bruddstykker

Bruddstykker - Karin Slaughter | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karin Slaughter
DIMENSJON
10,12 MB
FILNAVN
Bruddstykker.pdf
ISBN
9696235907733

BESKRIVELSE

Hun har kjent henne hele livet.Andrea Oliver vet alt om moren Laura. Hun vet at Laura alltid har bodd i den lille byen Belle Isle. Hun vet at Laura er godt likt av naboene. Hun vet at Laura ikke har noen hemmeligheter. Men hun skjuler noe.Men så en dag ender en ganske vanlig shoppingtur i et blodbad, og Andrea får se en helt annen side av moren. Som kan få dem begge drept.Bare timer senere ligger Laura på sykehuset, samtidig som bilder av henne er overalt i nyhetene. Langsomt går det opp for Andrea at hun likevel ikke kjenner moren så godt som hun trodde. Det farlige spillet har bare så vidt begynt. Nå tvinges Andrea ut på en desperat jakt etter sannheten om morens fortid. Mislykkes hun, er de begge i livsfare.

Jeg anbefaler å lese dokumentet i sin helhet, det ligger på nettet. MKR sier også noe om Dnk og Israel.

Hun vet at Laura ikke har noen hemmeligheter. Helgekvadene er et fellesnavn på heltediktene om Helge Hjorvardsson og Helge Hundingsbane i Den eldre Edda. Det første kvad om Helge Hundingsbane forteller om heltens fødsel, kamp med Hunding, møtet med valkyrjen Sigrun, kampen med Hodbrodd og giftermålet med Sigrun.

RELATERTE BØKER