Å smyge forbi en øks

Å smyge forbi en øks - Beate Grimsrud | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Beate Grimsrud
DIMENSJON
6,38 MB
FILNAVN
Å smyge forbi en øks.pdf
ISBN
4200641224165

BESKRIVELSE

Beate Grimsrud har skrevet en betagende roman om det å vokse opp i en familie som ikke er som andre familier. Familien Larsen består av mor og far og syv søsken. Lydia, som er midt i søskenflokken, er den som forteller. Alt er sett gjennom jentungens og den gryende tenåringens øyne. "Å smyge forbi en øks" er en rik roman; tragisk og ustyrlig morsom på samme tid. En original families indre liv er skildret med varme og dyp innsikt.

Lydia, som er midt i søskenflokken, er den som forteller. Å smyge forbi en øks er en rik roman, tragisk og ustyrlig morsom på samme tid. En original families indre liv er skildret med varme og dyp innsikt.]] Kjøp Å smyge forbi en øks fra Bokklubber En betagende roman om det å vokse opp i en familie som ikke er som andre familier.

Familien Larsen består av mor og far og syv søsken. Lydia, som er midt i søskenflokken, er den som forteller. "Å smyge forbi en øks" er en rik roman; tragisk og ustyrlig morsom på samme tid.

RELATERTE BØKER