14 dikt om lykke

14 dikt om lykke - Lukas Moodysson | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lukas Moodysson
DIMENSJON
9,97 MB
FILNAVN
14 dikt om lykke.pdf
ISBN
5352233078601

BESKRIVELSE

14 dikt om lykkeLukas MoodyssonDu har sett filmene hans, men har du lest diktene? Lukas Moodysson er en av Skandinavias beste poeter. Det er kanskje urettferdig med tanke på at han er en av våre beste filmskapere også, men sånn er det for noen, de har å gi av både pose og sekk og skulderveske. Det har 14 dikt om lykke også. Ikke bare får du et vakkert og voldsomt utvalg av Moodyssons dikt, men i tillegg nydelige etterord av Geir Gulliksen og Oddmund F.J. Vaagsholm, samt et 17 måneder langt e-postintervju med poeten og filmskaperen. Kom an, du trenger det her.

Vi tenger alle gode ord. 14 dikt om lykke Lukas Moodysson. Du har sett filmene hans, men har du lest diktene? Lukas Moodysson er en av Skandinavias beste poeter.

Kjøp Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen. ..

RELATERTE BØKER