Slipp meg fri : om terapien etter seksuelle overgrep og vold

Slipp meg fri : om terapien etter seksuelle overgrep og vold - Angelica Kjos, Atle Austad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Angelica Kjos, Atle Austad
DIMENSJON
4,6 MB
FILNAVN
Slipp meg fri : om terapien etter seksuelle overgrep og vold.pdf
ISBN
4681790980920

BESKRIVELSE

Fra en barndom med brutalitet, seksuelle overgrep og vold, og en oppvekst og ungdomstid som en uønsket kasteball mellom barnevern, rusinstitusjoner og psykiatri, til i dag å være en sterk og modig ung kvinne som også selv er blitt mor.Hvordan er dette usannsynlige mulig?I denne boken beskriver Angelica og hennes psykolog gjennom syv år, Atle, direkte og åpent om terapiprosessen de gikk gjennom. De åpner terapirommet og skjuler verken gledene, utfordringene eller de dramatiske bristepunktene som oppsto i prosessen.Mennesker som lever med vold og overgrep vil selv kunne finne støtte og hjelp i denne boken.Terapeuter vil kunne gjenkjenne og finne støtte for egne tanker, følelser og opplevelser det kan være vanskelig å snakke om.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, E-bok | 9788202568092 Om terapien etter seksuelle overgrep og vold Boka er skrevet på initiativ av Angelica Kjos, som slipper oss inn i terapeutrommet sammen med hennes terapeut gjennom syv år; Atle Austad. Boka gir oss nettopp det tittelen lover; et innblikk i terapien etter seksuelle overgrep.

Mennesker som lever med vold og overgrep vil selv kunne finne støtte og hjelp i denne boken. Terapeuter vil kunne gjenkjenne og finne støtte for egne tanker, følelser og opplevelser det kan være vanskelig å snakke om.

RELATERTE BØKER