Roma

Roma - Hugo Flaten | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hugo Flaten
DIMENSJON
3,89 MB
FILNAVN
Roma.pdf
ISBN
1308626370816

BESKRIVELSE

Ingen annen by har flere plasser enn Roma. Heller ikke så forskjellige eller så vakre og fulle av historie. Det er ikke alltid at det er de store monumentene og turistmagnetene i byen som gjør sterkest inntrykk. Det mange lengter tilbake til og som gjør at man kommer igjen og igjen er kanskje heller atmosfæren fra en romersk piazza, full av historie, farger, lyder og lukter; det er den autentiske stemningen fra den Evige Stad. Piazzaene er på en måte Romas varemerke.Hugo Flaten (f. 1950) er lege, forfatter og Roma-entusiast. Han har arbeidet som allmenlege, bedriftslege og i mange år i farmasøytisk industri. Nå delvis pensjonert. Han har alltid hatt en stor interesse for Roma, har vært i Roma utallige ganger og er meget godt kjent i byen. I 2014 ga han ut boken, «Roma : fontenenes by», en praktbok som har fått god mottagelse. Hugo Flaten er også foredragsholder og har guidet flere gruppeturer i Roma.

Et resort med en utrolig utsikt over Roma som en gang var det første hotellet i Europa som ble med i Waldorf Astoria-kjeden. Hotellet ligger på en høyde med en 15 dekar stor hage rundt seg. Roma er byen du kan reise til og nyte livet, samtidig som du føler deg kulturell bare ved å vandre rundt i gatene.

juni 2020 kl 12-18: Regnbyger, Temperatur 23, 2,5 mm, Svak vind, 3 m/s fra sør-sørvest roma 2018 13+ 2 t 14 min Internasjonale filmer Oscar-vinner Alfonso Cuarón gir oss et levende og rørende portrett av en innfødt hushjelps historie med Mexicos politiske og sosiale uro på 70-tallet som bakteppe. The #1 Best Value of 7,559 places to stay in Rome. Free Wifi.

RELATERTE BØKER