Konflikt og konflikthåndtering i arbeidslivet

Konflikt og konflikthåndtering i arbeidslivet - Terje Hotvedt | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Terje Hotvedt
DIMENSJON
8,57 MB
FILNAVN
Konflikt og konflikthåndtering i arbeidslivet.pdf
ISBN
4636486630890

BESKRIVELSE

Denne boka om konflikter har personalkonflikter som spesielt fokus. Boka er delt i tre deler. Første del handler om konfliktens psykologi. I del to beskrives forskjellighet og motsetninger som en kilde til vekst og utvikling i relasjoner mellom mennesker i grupper og i organisasjoner. I del tre diskuteres metoder og teknikker som kan brukes for å løse og forebygge konflikter. Boka behandler sentrale temaer innenfor området mellommenneskelig kompetanse, et viktig tema innenfor all lederutdannelse og -utvikling.

Du vil derfor jobbe mye med mennesker, og da er det viktig å kunne kommunisere med dem. Dette er et tema du også lærte om på Vg1.

Helse & Ledelse. Dette koster både arbeidsplassen og samfunnet penger. Konflikter er naturlig i alle bedrifter.

RELATERTE BØKER