Kan det være noe hun har spist?

Kan det være noe hun har spist? - Andreas Markusson | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Andreas Markusson
DIMENSJON
12,96 MB
FILNAVN
Kan det være noe hun har spist?.pdf
ISBN
3157836906015

BESKRIVELSE

Vi befinner oss i et cateringfirma som har store forventninger til en mulig kontrakt med det franske Elf i Nordsjøen. Dette innebærer et stort avansement for den unge kvinnen som får ansvaret for prosjektet. Problemet er bare at hun samme dag også får vite at hun skal ha barn. Her er alle farsens klassiske virkemidler tatt i bruk: forvekslinger, forviklinger, nødløgner og fortielser.

Hunder kan spise tørkede usaltede peanøtter, men det er ulemper ved det. Peanøtter har mye fett. Det mange ikke er klar over er at visse tilsynelatende ufarlige matvarer kan være skadelige, til og med livsfarlige, for hunder.

Katter spiser ikke sjokolade på egenhånd, men kan få det i seg hvis noen gir det som en godbit. Du skal altså velge helt andre godbiter.

RELATERTE BØKER