Jentepappa

Jentepappa - Per Asbjørn Risnes | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Asbjørn Risnes
DIMENSJON
12,50 MB
FILNAVN
Jentepappa.pdf
ISBN
1887123951670

BESKRIVELSE

Har du tenåringsdatter i hus, men sliter med å forstå henne? Har pappas lille favoritt blitt et hormonelt monster som grynter når du spør hvordan dagen har vært? Er det vrient å takle humørsvingninger, hersketeknikker, ville telefonregninger og to meter høye basketballspillere til frokost? Fortvil ikke. Her får du en hjelp og støtte fra en som allerede har opplevd å være førtis med fjortis. Dette er en bruksanvisning med nok humor, innsamlet ekspertråd og litt for ærlige tilbakemeldinger fra jentene selv, til at du overlever tenåringsdøtre. Det er ikke så vanskelig. Fortsatt handler det om å ta grep og bruke tid. Hun trenger bare å få vite at hun er bra nok. At du kommer til å elske henne resten av livet. Og at du aldri kommer til å slutte med dårlige pappavitser. Følg @jentepappa på instagram

Så litt lett feber er jo ikke unormalt. Så tester Far.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, E-bok | 9788248925354 Etter 17 år som jentepappa vet jeg at det samme gjelder når far har midtlivskrise, og døtrene herjes av hormonstormer, prestasjonsangst og følelser. Pappa må bruke nok tid.

RELATERTE BØKER