Jeg vet hvor du bor

Jeg vet hvor du bor - Unni Lindell | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Unni Lindell
DIMENSJON
7,99 MB
FILNAVN
Jeg vet hvor du bor.pdf
ISBN
8633416108854

BESKRIVELSE

Seks år gamle Thona forsvant i en parsellhage i Oslo for femten år siden. Hun er fortsatt savnet. Politiførstebetjent Marian Dahle har vært borte på grunn av dårlig psyke og skade, men får nå i oppdrag av Cato Isaksen å se på cold case-saken. I ly av gjenopptagelsen settes en brutal hevn ut i livet. Menn blir kidnappet, torturert og forsøkt drept. Ingen skjønner den grusomme sammenhengen, før det nesten er for sent. Ting er ikke slik de ser ut. Marian får en farlig fiende. Og en natt er han der, utenfor huset hennes. Dette er første Marian Dahle-bok.

Noen dager senere ringte vedkommende på nytt og fortalte at han visste hvilken bil jeg kjører. Etter den andre telefonen opplevde jeg situasjonen som litt ubehagelig, sier Korsrud. Kjøp Jeg vet hvor du bor fra Tanum Unni Lindell er endelig tilbake med ny krim.

." ... — En mannsperson ringte meg og gjorde det klart at han visste hvor jeg bor.

RELATERTE BØKER