Historien om oss

Historien om oss - Torfinn Ørmen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torfinn Ørmen
DIMENSJON
11,44 MB
FILNAVN
Historien om oss.pdf
ISBN
9174076615419

BESKRIVELSE

Studiet av menneskets opprinnelse og utvikling er et av de mest spennende fagområdene som eksisterer. Feltet er i en rivende utvikling, og flere forskere enn noen sinne arbeider med det. Nye forskningsresultater kommer nå så ofte at det nesten er umulig å være fullstendig oppdatert. Denne boka forsøker allikevel å gi en så oppdatert gjennomgang av menneskets utvikling som mulig. Det er funnet et rikholdig fossilmateriale som etter hvert har gitt oss et stadig bedre bilde av menneskets evolusjonshistorie. Boka har også en gjennomgang av menneskets plass i dyreriket og av våre slektninger primatenes utvikling.

I 1949 ble caféen bygget om på tvers av sin egenart og gamle stil. Om oss HISTORIER.NO er et veletablert nettsted som samler bilder, postkort gamle filmklipp og historier fra alle landets kommuner. Mange personer, spesielt eldre, har morsomme, interessante og finurlige historier å fortelle fra «gamle dager». Det er en historie til barn om hva Coronaviruset er, hvordan det sprer seg fra menneske til menneske, og hva vi alle kan gjøre for å beskytte oss mot det.

Chemi teknik ble etablert i 1954 av kjemiker E. Sv.

RELATERTE BØKER