Flervariabel analyse med lineær algebra

Flervariabel analyse med lineær algebra - Tom Lindstrøm, Klara Hveberg | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tom Lindstrøm, Klara Hveberg
DIMENSJON
4,36 MB
FILNAVN
Flervariabel analyse med lineær algebra.pdf
ISBN
4187903829142

BESKRIVELSE

Denne boken gir en grundig behandling av teorien for derivasjon og integrasjon av funksjoner av flere variable. Flervariabel analyse er grunnlaget for de aller fleste anvendelsene av matematikk i naturvitenskap og samfunnsfag. Denne boken gir en grundig behandling av teorien for derivasjon og integrasjon av funksjoner av flere variable, inkludert vektoranalyse og optimering med og uten bibetingelser. I tillegg inneholder boken en fullverdig innføring i lineær algebra i Rn, og resultater og begreper fra lineær algebra brukes gjennom hele teksten til å forenkle og systematisere fremstillingen. Boken inneholder også en innføring i MATLAB, med eksempler og oppgaver der studentene får utforske sammenhengen mellom matematikk og numerikk. Et MATLAB-appendiks gir studentene den programmmeringsbakgrunnen som trengs for å anvende og forstå numeriske metoder som egenverdiiterasjon, fikspunktiterasjon og Newtons metode i flere variabler. Et parallelt opplegg i Python finnes på nett. Flervariabel analyse med lineær algebra retter seg mot studenter innenfor realfag og teknologiske fag på universitets- og høyskolenivå og vektlegger både teori og praksis. De fleste resultatene bevises fullstendig, men forfatterne legger også vekt på uformelle forklaringer og på anvendelser i forskjellige fag. Programmering fremheves som en naturlig del av matematisk praksis. I denne reviderte utgaven er MATLAB-stoffet utvidet med flere kommentarer og oppgaver, avsnittet om determinanter er skrevet om for å få en ryddigere notasjon, og det er gjort mange mindre forbedringer i teksten og oppgavene.

Labøvelser i Matlab; Labøvelser som forutsetter at du har jobbet deg gjennom matlab-appendikset i "Flervariabel analyse med lineær algebra", og som er godt egnet til selvstudium hvis du vil lære mer om bruk av matlab. Flervariabel analyse med lineær algebra . ISBN 9788205472402, 2015, Tom Lindstrøm, Klara Hveberg .

De fleste resultatene bevises fullstendig, men forfatterne legger også vekt på uformelle forklaringer og på anvendelser i forskjellige fag. Flervariabel analyse med lineær algebra retter seg mot studenter innenfor realfag og teknologiske fag på universitets- og høyskolenivå og vektlegger både teori og praksis. De fleste resultatene bevises fullstendig, men forfatterne legger også vekt på uformelle forklaringer og på anvendelser i forskjellige fag. Flervariabel analyse med lineær algebra Tom Lindstrøm , Klara Hveberg Denne boken gir en grundig behandling av teorien for derivasjon og integrasjon av funksjoner av flere variable. Flervariabel analyse med lineær algebra er en flott bok.

RELATERTE BØKER