Den nye Fantonald angriper!

Den nye Fantonald angriper! En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,36 MB
FILNAVN
Den nye Fantonald angriper!.pdf
ISBN
1613204848258

BESKRIVELSE

Den nye Fantonald slår til! I et fremtidig Andeby kjemper morgendagens helt med sine mektige forbundsfeller mot ondsinnede jordboere, uhyggelige utenomjordiske og andre krigerske vesener fra virkelig fjerne strøk.En ny bok full av heltedåder av den nye Fantonald, en av de virkelig store blant Andebys helter!

Den kanadiske dopingetterforskeren Richard McLaren (73) mener FIFA motarbeidet ham da han ville etterforske ... I tillegg forsøker Glupus å forstå fortiden, og Everett Ducklair forsøker å finne veien fred, både i sjelen og rent praktisk. Klarer han å hjelpe Fantonald med å gjøre det samme? 372 sider med heltedåder, fantastiske opplevelser og utenomjordiske trusler som bekjempes av den nye Fantonald, Andebys beskytter! Baksiden til den nye 200-lappen har et grafisk bilde av en fiskeskøyte.

Dette bildet er også komprimert en god del, og vil ikke være like god som den man kan laste ned fra Fantonald.net, når den tid kommer. Den nye Fantonald angriper! Pris 117,-Spar 12,-5% bonuskroner. Paperback.

RELATERTE BØKER