De som faller

De som faller - Noah Hawley | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Noah Hawley
DIMENSJON
3,5 MB
FILNAVN
De som faller.pdf
ISBN
1496649571339

BESKRIVELSE

De som faller er en intens spenningsroman av den prisbelønte forfatteren Noah Hawley, som også er skaperen av tv-serien Fargo. En tåkete sensommerkveld drar to mektige familier med privatfly fra Martha's Vineyard på vei til New York. I siste øyeblikk får den mislykkede kunstneren Scott Burroughs sitte på. Seksten minutter etter take-off styrter flyet i havet. På mirakuløst vis overlever Scott og fire år gamle JJ, som nå er eneste arving til en enorm formue og et stort mediekonsern. Saken får enorm oppmerksomhet i media, og snart havner Scott ufrivillig i rampelyset. Sammen med den lille foreldreløse gutten blir han utsatt for en flom av mediespekulasjoner, som kommer i veien for den offisielle etterforskningen av tragedien. Hvem var de andre passasjerene i flyet? Var det virkelig en ulykke? Og hvem er egentlig Scott Burroughs?

Nå har forskere blitt nærmere kjent med dem og vet litt mer om hvorfor de er i denne situasjonen. De som faller utenfor. Det er gutten som ikke har vært på trening de tre siste gangene du skal tilby skyss.

Krim fra virkeligheten. Kate Summerscale, dronningen av victoriansk True Crime og kjent blant norske lesere som forfatteren bak «Mr.

RELATERTE BØKER