Bønnekjempen som preget Europa

Bønnekjempen som preget Europa - Norman Grubb | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Norman Grubb
DIMENSJON
9,87 MB
FILNAVN
Bønnekjempen som preget Europa.pdf
ISBN
2440695209042

BESKRIVELSE

Den ukjente historien om Rees Howells og slaget ved Dunkirk. Hvordan troen og bønnene til en kullgruvearbeider fra Wales påvirket retningen den andre verdenskrig tok? Biografien om Rees Howells forteller historien om en troshelt. Han var et bønnemenneske som påvirket verdensbegivenhetene. Boka er skrevet med menneskelighet og humor, og avdekker rike sannheter om Den hellige ånd. "Dette er kanskje den beste boken som noensinne er skrevet om forbønnens tjeneste. Jeg leser den en gang i året!" - Bjørn Olav Hansen Norman Grubb (1895-1993) var en fremstående misjonær, forfatter og teologilærer. Som student på Trinity College i Cambridge, medvirket han til å starte studentlaget (InterVaristy - NKSS søsterorganisasjon i USA). Han arbeidet som misjonær i Kongo sammen med C.T. Studd, og overtok som leder for den internasjonale misjonsorganisasjonen WEC. Som ettertraktet taler, ble Norman Grubb flere ganger valgt til å forkynne på presidentens bønnefrokoster i USA.

2-5 dagers leveringstid. 228,- Legg i handlekurv.

| Adlibris Europa er jordens nest minste verdensdel. Arealet er på 10 180 000 kvadratkilometer, som utgjør 6,8 prosent av jordens landareal.

RELATERTE BØKER