Stor kokebok for større og mindre husholdninger

Stor kokebok for større og mindre husholdninger - Henriette Schønberg Erken | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Henriette Schønberg Erken
DIMENSJON
8,59 MB
FILNAVN
Stor kokebok for større og mindre husholdninger.pdf
ISBN
7860450065461

BESKRIVELSE

800 sider. Henriette Schønberg Erkens store kokebok er tidenes kokebok. Denne utgave er et uforandret opptrykk av "Stor kokebok" slik den opprinnelig forelå, men med nytt omslag. Den inneholder alt man trenger å vite om koking, baking, sylting, vinlegging, slakting, menyer anretning, riktig partering og håndtering av vilt, hermetisering osv. En viktig bok om norsk matkultur og tradisjon. Henriette Schønberg Erken er tidenes viktigste kokebokforfatter. Dette er norsk matkultur på sitt beste. Boken har solgt i mer en 200.000 eksemplarer. Hederlig omtale om bokens betydning av Ingrid Espelig Hovig og Bent Stiansen.

200 000 trykte eksemplarer frem til 1951, ble utgitt i faksimile 1980 og 1996 og er oversatt til dansk. En mindre utgave av den samme, Liten kokebok (1931), nådde også over 100 000 solgte eksemplarer.

Henriette Schønberg Erkens store kokebok er tidenes kokebok. Denne utgave er et uforandret opptrykk av "Stor kokebok" slik den opprinnelig forelå, men med nytt omslag.

RELATERTE BØKER