Sosiale medier og krisehåndtering

Sosiale medier og krisehåndtering - Petter Skants | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Petter Skants
DIMENSJON
7,12 MB
FILNAVN
Sosiale medier og krisehåndtering.pdf
ISBN
1290524325786

BESKRIVELSE

Sosiale medier og krisehåndtering er en håndbok i hvordan man bruker sosiale medier når man skal følge opp ulykker, kriser og katastrofer. Vi lever i en digital revolusjon, og det vil påvirke sterkt hvordan man håndterer kriser i årene fremover. Et viktig spørsmål er hvordan sosiale medier skal brukes i kriseoppfølgingen, både i et kommunikasjonsperspektiv og i et psykososialt perspektiv. Boken inneholder mange eksempler på hvordan sosiale medier er brukt i kriseoppfølging, og viser hvordan den enkelte virksomheten kan delta i sosiale medier på en mest mulig hensiktsmessig måte når det oppstår kriser... Boken er skrevet for offentlige og private virksomheter og er beregnet på alle - ikke minst ledere - som vil håndtere sosiale medier i en krise.

Vi lever i en digital revolusjon, og det vil påvirke sterkt hvordan man håndterer kriser i årene fremover. Via sosiale medier slik som Facebook og Instagram kan du kjapt, kostnadseffektivt og regelmessig kommunisere med kundene dine eller rette et kampanjebudskap mot akkurat de kundene du ønsker å nå. Hos oss har du tilgang til en erfaren og dedikert Social Media Manager som tilpasser strategien etter dine behov. Kort om sosiale medier som verktøy i krisehåndtering, for OAL151. Sosiale medier, som Facebook og Twitter, er nok kjent for mange fra privatlivet, men hvordan slike medier kan brukes i profesjonell krisehåndtering, er ikke alltid like lett å se.

Da gjelder det å være forberedt, handle raskt, riktig og ryddig. • Mediehåndtering er en sentral del av krisehåndtering.

RELATERTE BØKER