Sosiale historier som metode

Sosiale historier som metode - May Nyheim, Kari Tangvold, Med Beghdadi, Nils Kaland | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
May Nyheim, Kari Tangvold, Med Beghdadi, Nils Kaland
DIMENSJON
5,13 MB
FILNAVN
Sosiale historier som metode.pdf
ISBN
8933784159672

BESKRIVELSE

Mennesker er sosiale vesener. For noen er det å være sosial en stor utfordring.Denne boken handler om mennesker som har ulike grader av vansker med å forstå og handle hensiktsmessig i sosiale situasjoner. Ved hjelp av sosiale historier kan de få hjelp til å forstå og takle situasjoner bedre. I denne boken får du innblikk i hva sosiale historier er, samt hvordan de kan lages og tilpasses individuelt. Problemstillingene i boken er knyttet til autisme og synshemning og inneholder flere enn 200 konkrete sosiale historier, inndelt i 16 kategorier. Metoden krever få ressurser og er enkel å bruke. Selv om boken tar utgangspunkt i synshemning og autisme, vil metoden være nyttig for personer med andre former for vansker, for eksempel lærevansker eller atferdsproblemer.

Sendes innen 1-3 virkedager. Kjøp boken Sosiale historier som metode av May Nyheim, Kari Tangvold, Med Beghdadi, Nils Kaland (ISBN 9788244621564) hos Adlibris.com.

og forhåpentligvis kan være informativt og nyttig. Det er henvist til sentrale metoder som blir brukt i arbeidet med utvikling av sosial kompetanse.

RELATERTE BØKER